Severna Koreja: Imamo informacije da SAD šire virus Ebole


Severna Koreja optužuje SAD da šire Ebola virus, tvrdeći da je sam virus osmišljen kao biološko oružje sa ciljem da dodatno poveća zavisnost nerazvijenih zemalja, kao i da poveća vojno prisustvo SAD u zemljama Trećeg Sveta.

U izveštaju korejske centralne novinske agencije (KCNA) kaže se da je pomoćnik bivšeg predsednika Regana obavestio korejski državni vrh da su SAD proizvele predak Ebola virusa “u svrhu pokretanja biološkog oružja”.

Taj pomoćnik je imenovan kao Roberts, za koga Vašington Post tvrdi da bi mogao biti ekonomista Pol Krejg Roberts.

Gospodin Roberts je nedavno objavio blog post pod nazivom “Da li je Vlada SAD najveći kriminalac našeg vremena?”, u kome se poziva na radove dvojice akademika vezanih za Ebola virus.

Severna Koreja je navodno zbog toga reagovala snažno nakon izbijanja Ebola epidemije, zatvarajući svoje granice za turiste i karantinom svakoga ko uđe.

U članku se kaže da su SAD dale 140 miliona dolara jednoj farmaceutskoj kompaniji za istraživanje virusa, i izabrale Afriku kao poligon za bio-oružje, što je neimenovani saradnik, liberijski profesor, potvrdio.

Takođe se tvrdi da je “UDHS” (odsek za zdravstvene usluge) priznao da američka Vlada već dugo izvodi “eksperimente sa fatalnim epidemijama, i nanosi neizrecive patnje čovečanstvu”.

Dodaje se i da su”ruski, singapurski i američke mediji kritikovali SAD nakon što su razvile anti-ebola vakcinu, ali su sprečile njenu distribuciju u svetu.

Liked it? Take a second to support Nikola Marković on Patreon!

Become a patron at Patreon!

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.