Nišlija tražio platu, dobio batine

Foto: Niške Vesti

Bivši vozač pekare „Denčić plus“ iz Niša, Ivan Ljubisavljević, tvrdi da je dobio batine po narudžbini njegovog poslodavca Slobodana Denčića, jer je zatražio 120.000 dinara na ime prekovremenog rada.

“Radio sam za gazdu dvadeset sati dnevno, a kad sam mu zatražio da mi plati prekovremeni rad, njegov batinaš mi je slomio ruku”, izjavio je Ivan Ljubisavljević, bivši vozač u pekari „Denčić plus“, za Niške Vesti.

Batine je, tvrdi, dobio u kafani gde je imao sastanak sa bivšim gazdom Slobodanom Denčićem, radi dogovora o isplati dugovanja od 120.000 dinara.

Ljubisavljević tvrdi da je vozio bez prestanka poslednjih pet meseci, kao i da je postojao dogovor da mu se to plati.

Na veče dogovorene isplate, sastanku su se pridružila dvojica Denčićevih prijatelja, uputili mu pretnje smrću i silovanjem supruge, a kasnije mu i polomili ruku, navodi Ljubisavljević za Niške Vesti.

Iako tvrdi da mu je, nakon toga, gazda zapretio da nikome ništa ne govori o incidentu, Ljubisavljević je slučaj prijavio policiji.

Slobodan Denčić navodi da ne zna ko je povredio Ljubisavljevića.

Liked it? Take a second to support Aleksandar Pekic on Patreon!

Become a patron at Patreon!

Source: http://niskevesti.rs/index.php/hronika/item/4955-pretucen-zbog-plate-samo-sam-trazio-svoje-pare-gazdini-ljudi-mi-slomili-ruku

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.