МОЧ: Амбасади Сирије у Београду САУЧЕШЋЕ

САУЧЕШЋЕ:

Мрежа интелектуалаца, уметника и друштвених покрета за одбрану човечанства – огранак за Србију, изражава најдубљу бол и забринутост поводом несреће изазване катастрофалним земљотресом великих размера у Сирији и на Блиском истоку.

Изражавамо наше најискреније саучешће Влади Сирије, свим људима и породицама погођеним природном стихијом застрашујућих размера.

Истовремено, изражавамо нашу солидарност са пријатељским народом Сирије, спасиоцима,  ватрогасцима, представницима Цивилне одбране, Војске, здравственим службама, званичницима и свима који су део снага за хитно реаговање на пружању помоћи, као и свим земљама које су пружиле и понудиле своју хуманитарну и материјалну помоћ Сирији у борби са последицама земљотреса. Желимо брз и успешан опоравак свих повређених.

Српски огранак Мреже за одбрану човечанства позива Владу Републике Србије, као и надлежне институције, привредне, друштвене, политичке и друге организације, да предузму акције на пружању помоћи пријатељском народу Сирије, која, да подсетимо, трпи последице бруталних и антицивилизацијских санкација наметнутих од стране империјалних сила, укључујући и Европску Унију, због решености овог храброг народа да истраје у одбрани своје  независности и слободног развоја.

 

У Београду дана 07.02.23.г,

ПРЕДСЕДНИК УО МОЧ:

    Ратко Крсмановић s.r.

Liked it? Take a second to support Jelena Ilić on Patreon!

Become a patron at Patreon!

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.