Čestitka predsedniku Nikolasu Maduru

Čestitka predsedniku Nikolasu Maduru
Republika Srbija, Beograd, Cankareva 6; Matični broj: 28207891; PIB: 109630236; Tel:+381 63 8813783; Tekući Račun: 205-0000000241220-48; E-mail: [email protected]

U ime Srpskog ogranka Mreže intelektualaca, umetnika i društvenih pokreta za odbranu čovečanstva, kao i u svoje lično ime, upućujem Vam iskrene čestitke povodom ponovnog izbora za predsednika Bolivarske Republike Venecuele, uz najbolje želje da i dalje odlučno vodite vašu zemlju utemeljenim putem napretka, slobode i  dobrobiti svih njenih građana.

Vaš izbor za predsednika predstavlja mandat od naroda Venecuele da nastavite razvojni put plejade bolivarskih rodoljuba i heroja, čija su imena  upisana u mapu marša ka slobodi, putu uklanjanja posledica kolonijalnog i imperijalističkog nasilja, kao i kontinuiranog nametanja nepravednih sankcija od strane nadmoćnih globalnih intervencionista.

Venecuelanski narod sa Vama na čelu, na preteškom putu osvajanja slobode, ima svoje lučonoše – od Bolivara do Čaveza – koji su svoje živote stavili u zalog za izgradnju društva slobode i socijalne pravde.

Uvereni smo da ćete svojom ulogom predsednika i talentom državnika, odgovoriti svim izazovima u predstojećem vremenu saglasno interesima i prosperitetu svih građana Venecuele, kao i očekivanjima slobodoljubivog sveta.

Želimo Vam dobro zdravlje i uspeh u rešavanju socijalno-ekonomskih zadataka koji stoje pred zemljom, kao i nastavak političkog dijaloga u interesu venecuelanskog naroda.

 

Beograd 21.05.2018. godine
PREDSEDNIK: Ratko Krsmanović

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.