Kadirov uz Srbiju

EPA-EFE/Aleksey Nikolosky

Na svom Telegram kanalu, Ramzan Kadirov je napisao da je Srbija otvoreno stala uz Rusiju u “borbi protiv nacizma i satanizma u Ukrajini. Predsednik Vučić, koga dobro poznajem, veoma dobro razume šta je NATO i koje metode koristi za rasplamsavanje sukoba”.

Naveo je da prati dešavanja na Kosovu i Metohiji, rekavši da je situacija složena i da je prisutna treća strana huškača – NATO.

Izdvojili bi takođe i izjavu da “NATO blok pokušava da iskvari zemlje sa tradicionalnim vrednostima u gomilu zlih ljudi sa životinjskim instinktima bez vere i časti.”, navodeći da “muslimani u ovoj specijalnoj operaciji protiv Iblisovih (Šejtanovih, Đavoljih) pristalica igraju važnu, ideološku i duhovnu ulogu protivdejstva”.

Kadirov takođe poručuje: “Za pristalice Sotone je korisno da vernike suprotstave među sobom, pa će na kraju oni koji, po dolasku Spasitelja Ise (Isusa) morati stati pod njegovu zastavu i zbaciti Dedžala (Antihrista) da umre sa njim.

Za kraj izjavljuje kako “postoje odlični primeri suživota u harmoniji različitih vera i nacionalnosti. Ali nema primera dobrog suživota sa NATO intervencionistima“.1

 

Liked it? Take a second to support Miloš Popović on Patreon!

Become a patron at Patreon!


  1. https://www.danas.rs/svet/region/kadirov-podrzao-srbiju-vucica-odlicno-poznajem-on-je-otvoreno-podrzao-rusiju-u-borbi-protiv-nacizma-i-satanizma-ukrajine/  

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.